CyberVip
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 138
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 28-05-2024
Solidna Firma. Naprawdę się starają.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i polecam się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 16-03-2024
Szybko i pewnie
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i zapraszam ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 08-12-2023
Super Sklep , bardzo .dobry kontakt
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję i polecam się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: łukasz
  • Data napisania recenzji: 20-11-2023
wszystko ok
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 06-11-2023
Sklep bardzo dobry, zamówienie szybko i rzeczowo dostarczone. Bardzo miła obsługa . Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo polecam.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 02-11-2023
Szybko, sprawnie, wszystko zgodnie z opisem.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję pięknie, polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 16-10-2023
Jak zawsze bez zarzutu. POLECAM!
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję i polecam się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 27-09-2023
Wszystko w porządku. To nasz kolejny zakup.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję i polecam się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 27-09-2023
Pełen profesjonalizm dobra cena polecam
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 27-08-2023
Serdecznie polecam ten sklep ! Zawsze dostawa ekspresowa, a klucze aktywują się bez problemu
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i polecamy się na przyszłość.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 21-04-2023
Profesjonalna obsługa i doradztwo z zakresie oprogramowania. Dziękuję za pomoc zdalną i poświęcony czas.
Odpowiedź sklepu:
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 06-04-2023
Szybko i sprawnie, wszystko zgodnie z opisem.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję pięknie i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 19-03-2023
Zajebisty sklep
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 17-01-2023
Wszystko ok, kontakt bardzo dobry, szybka reakcja i realizacja, chętni do pomocy.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i polecamy się ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 13-01-2023
Ceny w skelpie znacząco odbiegają od wygórowanych cen u konkurencji. Szybki kontakt. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław M
  • Data napisania recenzji: 21-11-2022
Wszystko odbyło się jak wcześniej, szybko i sprawnie, kolejny udany zakup, polecam.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 11-10-2022
Polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalizm i życzliwość
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 02-10-2022
wszystko było okey
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcel
  • Data napisania recenzji: 02-10-2022
Rewelacja, polecam ten sklep
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Darek
  • Data napisania recenzji: 02-10-2022
Wszystko super, na czas, świetna cena, polecam
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WIESŁAW
  • Data napisania recenzji: 19-06-2022
Świetny sklep i profesjonalna obsługa, świetnie wykonana strona www. Proces zakupu jest bardzo przejrzysty, co powinno cieszyć każdego klienta. Dowiedziałem się telefonicznie, że oferują także wsparcie dla swoich klientów co oznacza,że szanują swoich klientów. Proces po dokonaniu zakupu np. oprogramowania jest równie przejrzysty, klient otrzymuje e-mail z bardzo precyzyjnymi informacjami odnośnie pobrania oprogramowania i otrzymuje klucz licencyjny.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za opinię, zapraszamy częściej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andżela
  • Data napisania recenzji: 18-06-2022
Wszystko super ????
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 26-05-2022
Polecam zakupy OK
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 19-05-2022
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze Sprzedawcą :)
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 17-05-2022
Świetne ceny, szybka realizacja zamówień.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marko
  • Data napisania recenzji: 01-05-2022
Zakupy udane, polecam sklep.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aga
  • Data napisania recenzji: 13-02-2022
Super cena, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JAKUB
  • Data napisania recenzji: 12-02-2022
Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem, cena bardzo konkurencyjna. POLECAM!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 13-01-2022
Super sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia, oprogramowanie rejestruje się na stronie producenta bez problemu, no i super ceny.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 01-01-2022
ŁOKEJ!!! POLECAM
Odpowiedź sklepu:
Dziękuje i polecam się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 04-12-2021
Trochę zawiły sposób instalacji (przez stronę ang.), ale widać taka promocja:)
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 21-11-2021
Wszystko ok.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam AB
  • Data napisania recenzji: 13-11-2021
W 100% polecam sprzedawcę. Szybka wysyłka i pełnowartościowe legalne produkty to główne zalety firmy. Dokonałem kilku zakupów i zawsze taki sam wysoki poziom sprzedaży
Odpowiedź sklepu:
Staramy się prowadzić obsługę na najwyższym poziomie pięknie dziękujemy za docenienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 01-11-2021
Instalacja bez żadnych problemów. Ostatnio bardzo polubiłem Windows 8.1.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i polecam się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 06-09-2021
Szybka i profesjonalna obsługa.
Odpowiedź sklepu:
Piękne dzięki za opinie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELŻBIETA
  • Data napisania recenzji: 06-09-2021
szybka, fachowa obsługa
Odpowiedź sklepu:
Piękne dzięki za opinie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
Witam serdecznie.
Zostałeś przekierowany do firmy CyberVip, zapraszamy do zakupów.